tala fou

tala fou

O le si'itia o mana'oga ma le fa'atupuina o talosaga e fa'aoso ai le sulfur black market

faailoa atu

Le lalolagilanu uliuliua matua fa'atupula'ia le maketi, ona o le fa'atupula'ia o mana'oga mai pisinisi ie ma le tula'i mai o talosaga fou. E tusa ai ma le lipoti lata mai o maketi o loʻo aofia ai le vaitau o faʻataʻitaʻiga 2023 i le 2030, o le maketi e faʻamoemoe e faʻalauteleina i se CAGR mautu i tua o mea e pei o le tuputupu aʻe o le faitau aofaʻi, televave o taulaga, ma suiga o faiga masani.

 

O le tulai mai o lepisinisi ie

O le fale gaosi oloa o le fa'atauga autu o le sulfur black ma o lo'o i ai se vaega taua o maketi.Valiuli uliulie masani ona faʻaaogaina mo le valiina o filo filo ona o lona lanu sili ona lelei, taugofie ma le tetee i le vevela ma le mamafa. A'o fa'aauau pea ona fa'atupula'ia le mana'oga mo ie, aemaise lava i atunu'u o lo'o fa'atupula'ia, o le maketi uliuli o le sulfur e fa'amoemoe e tupu tele.

vali e fa'aaogaina i ie

Talosaga ua tula'i mai

I le faaopoopo atu i le fale gaosi oloa, o le sulfur black ua faʻaaogaina nei i isi faʻaoga. Ona o ana vailaʻau faʻapitoa ma mea faʻaletino, o loʻo faʻaaogaina e le alamanuia vailaʻau le sulfide black e gaosia ai vailaʻau ma vailaʻau. E le gata i lea, o le siʻitia o manaʻoga mo oloa paʻu ma seevae e faʻamoemoe e faʻateleina ai le maketi. O le sulfur black solubilised e fa'aaoga faapitoa i le valiina o pa'u.

vali sulfur i luga o pa'u

Tulafono fa'alesiosiomaga ma faiga fa'aauau

O le maketi uliuli o le sulfur e aʻafia foʻi i tulafono faʻapitoa tau le siosiomaga. Ua faia e malo i le lalolagi atoa ni tulafono faatonutonu i le lafoaia ma le faaaogaina o vailaau, e aofia ai le vali uliuli o le sulfur. O lo'o fa'ateleina le taula'i atu o tagata gaosi oloa i le gaosia o vali fa'alelei, ma fa'apena le fa'alauiloaina o faiga fa'aauau i totonu o pisinisi.

 

Iloiloga fa'aitulagi maketi

O le itulagi Asia ma le Pasefika o loʻo umia le tele o maketi maketi i le sulfur black market, faʻamalosia e le faʻateleina o pisinisi ie i atunuu e pei o Saina ma Initia. O le si'itia o le faitau aofa'i, fa'anofofale ma le fa'aogaina o tupe maua i totonu o le itulagi ua fa'ateleina ai le tuputupu a'e o 'ie ma mulimuli ane ai le sulfur black. Amerika i Matu ma Europa o loʻo vaʻaia foʻi le faʻatupulaia o le tuputupu aʻe ona o le faʻatupulaia o manaʻoga mo oloa faʻalelei ma gafatia.

 

Lu'i ma tapula'a

E ui lava o le maketi uliuli o le sulfur o loʻo i luga o le faʻatupulaia o le ala, o loʻo feagai pea ma nisi o luitau. O le fa'atupula'ia o le fiafia i vali fa'akomepiuta fa'atasi ai ma le fa'atupula'ia o isi mea fa'aolaola ua taofia ai le maketi. E le gata i lea, o fesuiaiga o tau o mea mata e pei o le sulfur ma le suka, fasipepa sodium sulfide e ono fa'alavelaveina le tuputupu a'e o maketi.

 

vaaiga i le lumanai

O fa'amoemoega i le lumana'i mo le maketi uliuli o lo'o tumau pea le lelei. O le faʻalauteleina o maketi ie ma le tulaʻi mai o tusi talosaga e maua ai le tele o avanoa mo tagata gaosi oloa. O le alualu i luma o tekinolosi i le valiina o tekinolosi faʻatasi ai ma faiga faʻatumauina e faʻamoemoe e faʻaleleia atili ai le faʻatupulaia o le maketi.

2

i le faaiuga

O le maketi uliuli o le sulfur o loʻo faʻatupulaia tele, faʻamalosia e le faʻatupulaia o le manaʻoga mai le fale gaosi oloa ma faʻaoga fou i vailaʻau ma mea paʻu. Fa'atasi ai ma tulafono fa'alesiosiomaga ma le taula'i i faiga fa'atumauina, o lo'o su'esu'e malosi e le au gaosi mea e fa'aleleia ai le si'osi'omaga. Asia Pacific e pulea le maketi, sosoo ai ma Amerika i Matu ma Europa. A'o tumau pea lu'itau, o fa'amoemoega i le lumana'i mo le maketi uliuli o le sulfur o lo'o tumau pea le lelei, ma ofoina atu le fa'atupulaia tele i tausaga a sau.


Taimi meli: Sep-22-2023