tala fou

tala fou

O asiasiga i taulaga asiasiga o oloa ua avea ma tala faasolopito

E tusa ai ma le faʻatulagaina o le Pulega Lautele a le Ofisa o Tiute, amata mai ia Oketopa 30th, 2023, o le faiga faʻalauiloa mo le auina atu i fafo o vailaʻau mataʻutia ma oloa mataʻutia o le a suia i se faiga fou suʻesuʻega i le lotoifale. O pisinisi o le a faʻaalia i le tiute e ala i se faʻamalama e tasi - asiasiga i le lotoifale, o lona uiga o atinaʻe pe a maeʻa le asiasiga i le lotoifale, e le toe manaʻomia le suia o pili i le taulaga e auina atu i fafo, ma o le a le toe iai ni asiasiga o le taulaga.

fasipepa sodium sulfide

Ose tala lelei tele lea mo le tele o pisinisi fa'atau atu vaila'au mata'utia. I aso ua mavae, o le asiasia o uafu sa avea ma avega mamafa mo pisinisi e auina atu i fafo. E ui lava o le asiasiga lava ia e le o totogiina e le tiute, e le mafai ona faʻateʻaina totogifuapauina e fesoʻotaʻi, e pei o le tosoina o totogi i le nofoaga e asiasia ai, totogi o le laʻuina ma le utaina, totogi o fale teu oloa, ma le toe faʻapipiʻiina ma le faʻamaufaʻailoga.

O le avea o Shanghai Port e fai ma faʻataʻitaʻiga, o le aofaʻiga o le tau o asiasiga mo se pusa 20 GP e mafai ona oʻo atu i le maualuga o le RMB 7000-8000 yuan, lea e aumaia ai le gau tele o le tamaoaiga i le atinaʻe; E le gata i lea, ona o le asiasiga o le 1-2 aso, aemaise lava i le taulaga o Shanghai, o le taulaga o le felauaiga na lipotia mai e le asiasiga o oloa i le lotoifale o le Pujiang Customs, ae o le asiasiga o loʻo i Yangshan Port, ma o faʻamatalaga asiasiga o oloa e manaʻomia ona suia ile le uafu i le lotoifale ina ia faia le asiasiga. E ono mafua ai ona misi nisi o oloa i le folauga, ma mafua ai le soli o le taimi e tiliva ai ma mafua ai le mamafa o galuega le talafeagai ma le tamaoaiga o le atinaʻe!

fasipepa mumu sodium sulphite

I le taimi nei, a maeʻa ona tuʻufaʻatasia le faiga, o le a fesoʻotaʻi faʻamaumauga. Afai lava e mae‘a le asiasiga i le Ofisa o Tiute a le atunuu, o le a lē toe faia e le Ofisa o Tiute a le uafu le asiasiga. O lenei suiga ua faafaigofieina ai faiga o oloa auina atu i fafo, o se alualu i luma tele i le leai o ni pepa ma le numera numera, ua matua faaitiitia ai le galuega ma le tamaoaiga o pisinisi e auina atu i fafo. O pisinisi e auina atu i fafo e mafai ona taulaʻi i le faʻaleleia atili o le tulaga lelei o oloa, faʻaogaina le afifiina o le saogalemu talafeagai, faʻapipiʻi faʻailoga agavaa ma faʻamaonia, ma pasia lelei le asiasiga a le atunuʻu ina ia mautinoa le sologa lelei o le auina atu i fafo.

Sodium Sulphite fasimea mumu

E mafai e le matou kamupani ona tuʻuina atufasipepa mumu sodium sulfide, ma foliga mumu ma pa'u tetele. E 60% a matouSodium Sulphite fasimea mumu. E mana'omia pe a oti le tagata fa'ataulanu uliuli.


Taimi meli: Nov-03-2023