tala fou

tala fou

O lo'o i se tulaga manuia le pisinisi 'ie cotton

Ia Setema, o le China Cotton Textile Prosperity Index o le 50.1%, o le faʻaitiitia o le 0.4 pasene mai ia Aukuso ma faʻaauau pea i totonu o le faʻalauteleina. O le ulufale atu i le "Golden Nine" vaitau, ua toe faʻaleleia le manaʻoga faʻatau, ua toe faʻaleleia tau maketi, ua maualuga le gaosiga o pisinisi, ma ua faʻaleleia le tulaga manuia o pisinisi. Mo le maketi i le lumanaʻi, e tausia e kamupani se uiga faʻaeteete ma faʻamoemoe.

vali filo

Ia Setema, o le faʻasologa o le gaosiga o le 49.6%, o se faʻaititia o le 0.4 pasene faʻatusatusa ia Aukuso. Faatasi ai ma le taunuu mai o le vaitau maualuga mo le taumafaina o ie masani, o poloaiga o pisinisi na maua se toe faʻaleleia puupuu i aso muamua e sefulu, ma faʻavaveina gaioiga gaosiga. I le ogatotonu ma le tuai o laʻasaga, o le tulaga o maketi na liua ma malulu ma faʻagesegese le gaosiga. Mai le va'aiga fa'asinomaga, o le fa'asologa o meafaigaluega o lo'o fa'agaoioia le fua fa'atatau o atina'e ie cotton e 49.8%, o se fa'aitiitiga e 0.1 pasene mai Aukuso. O le faʻasologa o le gaosiga o vulu o le 49.7%, o le faʻaititia o le 0.9 pasene faʻatusatusa ia Aukuso, ma le faʻasologa o le gaosiga o le ie o le 49.9%, o se faʻaopoopoga o le 0.4 pasene faʻatusatusa ia Aokuso. O le fa'aitiitia o le gaosiga o ie na fa'aitiitia teisi.

vali vulu

Ia Setema, o le faʻatauga o oloa faʻatau o le 50.2%, o se faʻaititia o le 0.9 pasene mai Aukuso ma faʻaauau pea i totonu o le faʻalautelega. O le masina lena, ona o le si'itia o tau o mea mata, na toe fa'atupula'i teisi le tau o kausa, ae o le si'itaga atoa na fa'atapula'aina, ma o le si'itaga e matua laititi lava nai lo le tau o mea mata. O le tau fa'alemasina fa'aletausaga o le 32 manoa filo selu o le RMB 24336 yuan/ton, o le masina i luga ole masina fa'aopoopoina o le RMB 121 yuan/ton, o se si'itaga o le 0.5%. O le tau averesi faalemasina o ie efuefu cotton mama (32 * 32 130 * 70 2/1 47 "twill) o le RMB 5.12 yuan / mita, o le masina i luga o le masina faateleina o le RMB 0.02 yuan / mita, o se siitaga o 0.39%. I le tulaga o fa'atauga i maketi, e le o iloa lelei uiga o le vaitau pito i luga, ma o mana'oga maketi e itiiti ifo nai lo le mea na fa'amoemoeina. O le fa'asologa o fa'atauga o vulu e 49.4%, o se fa'aitiitiga o le 1.7 pasene fa'atusatusa ia Aukuso; o le fa'atauga o ie e 50.1%, o se fa'aitiitiga o le 0.2 pasene fa'atusatusa ia Aukuso.

vali ie

O la matou kamupani e faʻapitoa i le faʻaaogaina o vali i luga o ie, pei ovali sa'ofa'aaogaina i vulu,vali sulfurfaʻaaogaina i denims,vali fa'avaefa'aoga i ie, ma isi. Afai e te mana'omia so'o se vali, fa'amolemole fa'afeso'ota'i matou.

 


Taimi meli: Nov-03-2023